Ruilen en retourneren

Voldoet uw webwinkelaankoop niet aan uw verwachtingen ? Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen. Hiervoor moet wel het online retourformulier worden ingevuld.

Hieronder leggen we u uit hoe u de producten terug kunt sturen.

Termijn

U kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Retour gestuurde artikelen worden hier bij binnenkomst op gecontroleerd. Bij ruilen van een artikel vragen wij u vriendelijke het bestelde artikel te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Online retourformulier invullen

Vul eerst het retourformuliervolledig in. U krijgt dan een bevestiging per mail op het door u opgegeven e-mail adres dat uw retour is aangemeld. Hier vragen we u het retourformulier uit te printen en deze mee te sturen met de bestelling zodat we weten van wie de retour afkomstig is.

Retourzending versturen

De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. Elke retourzending dient met een track en trace code te worden verstuurd zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt. Retourzendingen zonder track en trace code en zonder geprint retourformulier worden niet geaccepteerd.

Retouradres: Postbus 2023 1990AA Velserbroek


The Netherlands

Stapsgewijs uitleg voor retour zenden?

  • Meld uw retourzending online aan op https://www.lolaspeelgoed.nl/retourformulier/
  • Print het retour formulier.
  • Plaats het retour formulier met retour item(s) in de originele verpakking.
  • Verstuur het pakket naar ons adres met een track en trace code zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt. Retourzendingen zonder track en trace code worden niet geaccepteerd.